Кадри #EthiopianAirline #ET302Сред жертвите на катастрофата със самолета на Ethiopian Airlines е

...
Кадри #EthiopianAirline #ET302Сред жертвите на катастрофата със самолета на Ethiopian Airlines е
Коментари Харесай

Жестока трагедия! Сред жертвите на самолетната катастрофа в Етиопия е и семейството на известен словашки политик

Кадри #EthiopianAirline #ET302

Сред жертвите на злополуката със самолета на Ethiopian Airlines е фамилията на прочут словашки политик, оповестяват международните медии. Загинала е и журналистка, съобщи Блиц. 

``
реклама

" С огромна горест ви оповестявам, че моята скъпа брачна половинка Бланка, синът ми Мартин и щерка ми Михаела починаха по време на самолетната злополука в Адис Абеба през днешния ден сутринта. Тези, които ги познаваха, могат да си спомнят за тях ", написа в обществените мрежи депутатът от Словакия Антон Хрнка.

По-рано през днешния ден от самолетната компания оповестиха, че починалите са от 33 страни. След това оттова прецизираха, че става въпрос за 32 души от Кения, 18 канадци, 9 етиопци, 8 италианци и също толкоз китайци и американци, 7 души от Англия, 7 французи, 6 от Египет и 5 от Холандия. 

Сред починалите са също по този начин жители на Индия, Словакия, Австралия, Швеция, Русия, Мароко, Испания, Полша и Израел. По една са жертвите от Белгия, Индонезия, Сомалия, Норвегия, Сърбия, Того, Мозамбик, Руанда, Судан и Йемен. 

Четирима от пасажерите на самолета са пътували с паспорт на Организация на обединените нации и към момента не е ясно тяхното поданство. 
От управата на Ethiopian Airlines оповестиха, че водачът на самолета е имал зад тила си сполучлива кариера и самолетът Boeing-737 MAX-8 не е имал някаква щета. Според информация на Военновъздушни сили този модел лети от 2016 година, а Ethiopian Airlines е почнала да ги употребява през предходната.

Пилотът е декларирал " че има компликации " и желае да върне самолета. Той e " получил позволение " да се върне в Адис Абеба, съобщи основният изпълнителен шеф на самолетната компания пред публицисти в етиопската столица, в отговор на въпрос дали самолетът е подал сигнал за злополучие.

Точно този модел аероплан в края на предходната година падна в океана с 189 души на борда по време на полет от Джакарта. Тогава от Боинг предизвестиха, че развален датчик може да е повода за рухването. В последна сметка стана ясно, че екипажът е получавал неверна информация за скоростта и височината. 

Етиопските държавни служби потвърдиха, че никой от пасажерите не е съумял да преживее злополуката. Самолетът е аварирал към 6 минути след излитането на към 50 км югоизточно от етиопската столица.

Причината за рухването не е напълно ясна. Шведският уебсайт flightradar24, който следва самолетния трафик, разгласи, че въпросният Боинг не е имал " постоянна, отвесна скорост след излитането ".

Говорителят на самолетната компания без спомагателни детайлности разгласи, че контактът с екипажа е прекъснал в 8:44 рано сутринта локално време.
 
Държавната Ethiopian Airlines се счита за най-голямата самолетна компания в Африка. Вече са отворени осведомителни линии за фамилиите и околните на починалите. 

Междувременно бе публикувано и първо видео от мястото на злополуката.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР